OSHEE Gjirokasër, ja zonat që do të mbeten pa drita ditën e nesërme

0
58

Sipas njoftimit të OSHEE Gjirokastër ditën e nesërme do të ketë stakim të energjisë elektrike për shkak të remontit të parashikuar nga OST në NST Gjirokastra 1, gjatë intervalit kohor 09:00-14:00.Energjia elektrike do të mungojë në lagjet si : “18 Shtatori”, “Granica”, “Kodra e Shtufit”, “Palorto”, “Varosh”, “Pazar”, “Grehot”, “Topullaraj”, “Valare”, Lunxheri, lagjia “Kordhoce”, Lazarat, Picar, Zinxhire, Dunavat, Manalat, Viroi, Cepo, Odrie, Nepravishtë, Drino, Labovë, Suhë, Zagorie dhe Poliçan, Grapsh, Zona Reza e Zezë, Derviçan, Dropulli i Poshtëm, Dropulli Sipërm, lagjia “11 Janari”, “Kala”, lagjia “Pllakë”, Kërcullë, Arshilengo, Antigone, Bulo, Libohovë

Shkruaj nje koment