Parashikimet shokuese të Baba Vangës: Europa do shuhet në 2025, në 2076 rikthehet komunizmi

0
109

Baba Vanga parashikoi me sukses zgjedhjen e Presidentit Obama, katastrofën bërthamore të nëndheshme Kursk, sulmet e 11 Shtatorit, cunamin e 2004-s.
Ajo humbi shikimin kur ishte vetëm 12 vjeçe. Pasi u zhduk nga një stuhi, vajza e re mbijetoi dhe u gjet e mbuluar me pluhur dhe gurë.

Vanga bëri parashikimet e saj të para kur ajo ishte gjashtëmbëdhjetë vjeçe, pasi ajo ndihmoi babanë e saj dhe një dele që humbi nga pjesa tjetër. Vajza e re arriti të jepte babait të saj një përshkrim të detajuar të oborrit ku mbaheshin kafshët.

Në moshën tridhjetë vjeçare, Vanga pa dyshim ishte një nga profetët më të suksesshëm të Ballkanit,  Ndërsa lajmet për aftësinë e saj u përhapën në të gjithë Evropën, Baba Vanga u vizitua nga shtetas të panumërt, madje edhe nga Hitleri.

Baba Vanga u vizitua nga mbreti Boris III në 1942 dhe 1943. Ajo i tha mbretit se do të vdiste më 28 gusht 1943, në pallatin e tij. Rezulton se parashikimet e saj u realizuan., pasi Mbreti Boris III vdiq më 28 gusht.

Baba Vanga vdiq në vitin 1996, por ajo parashikoi disa nga ngjarjet më të pabesueshme në historinë njerëzore. Mistikja e verbër arriti të parashikojë sulmet terroriste të 11 shtatorit dhe cunamin e Ditës së Boksit të vitit 2004 dhe gjithashtu dukej se e kishte paralajmëruar botën për ngritjen e grupit terrorist ISIS-in disa dekada më parë.

Në mënyrë të pabesueshme, në vitin 1980 ajo parashikoi fundosjen e nëndetëses bërthamore ruse Kursk në vitin 2000:

“Në fillim të shekullit, në gusht të vitit 1999 ose 2000, Kursk do të mbulohet me ujë, dhe e gjithë bota do të qajë për të”.

Parashikimet e ardhshme të bëra nga Baba Vanga janë se në vitin 2023 orbita e Tokës do të ndryshonte dhe se do të krijohet një burimi i ri i energjisë do të krijohet dhe uria globale do të fillojë të çrrënjoset midis 2025 dhe 2028.

Ajo parashikoi se Presidenti 44-ët do të ishte një amerikan afrikan. Ajo gjithashtu parashikoi se ai do të ishte Presidenti i fundit i SHBA.

 

Baba Vangës ka parashikuar deri në vitin 3797, ku sipas saj, në Tokë nuk do të mbetet asnjë qenie e gjallë.

2023 – Orbita e Tokës do të ndryshojë (askush nuk është në gjendje që ta interpretojë këtë)
2025 – Popullsia e Evropës do të shkojë thuajse zero.
2028 – Njerëzimi do të udhëtojë drejt Venusit në përpjekje për të gjetur burime të reja energjie
2033 – Niveli i ujit në planet do të rritet ndjeshëm si pasojë e shkrirjes së akujve polarë (kjo është duke ndodhur).
2043 – Transformimi i Europës në një kalifat është në fazën përfundimtare. Roma zgjidhet kryeqyteti i këtij kalifati.
2066 – Amerika do të shfrytëzojë për herë të parë një armë të re duke përdorur ndryshimet klimatike, në përpjepje për të rimarrë Romën dhe të rikthyer krishtërimin në Europë.
2076 – Komunizmi do të rikthehet fillimisht në Europë dhe më pas në gjithë botën
2084 – Natyra rilind (askush nuk është i sigurtë se çfarë do të thotë kjo).
2100 – Një diell artificial i ndërtuar nga njeriu, ndriçon për herë të parë anën e errët të planetit. (Ky është një projekt dhe që prej 2008-ës shkencëtarët janë duke punuar për të krijuar një diell artificial duke përdorur teknologjinë e fusionit nuklear)
2130 – Qytetërimet do të zhvillohen nën ujë … me ndihmën e alienëve.
2170 – Thatësirë e madhe globale.
2187 – Dy shpërthime gjigante vullkanesh do të neutralizohen me sukses.

2201 – Ulje e madhe e temperaturave në planet, pasi procesi termo-nuklear i Diellit ngadalësohet
2262 – Planetet do të ndryshojnë ngadalë orbitat. Marsi do të kërcënohet nga një kometë
2354 – Një aksident në diellin artificial do të shkaktojë më shumë thatësirë në Tokë
2480 – Dy diej artificialë do të përplasen duke e lënë tokën në errësirë totale
3005 – Një luftë në Mars do të ndryshojë trajektoren e planetit
3010 – Një kometë do të godasë Hënën. Toka do të rrethohet nga një unazë shkëmbinjsh, gurësh dhe pluhuri
3797 – Në këtë kohë, jeta në Tokë do të pushojë se ekzistuari, megjithatë njerëzimi do të ketë avancuar mjaftueshëm sa për të lëvizur në një tjetër sistem diellor

Parashikimet e Baba Vangës që kanë rezultuar të vërteta:

Lufta e Dytë Botërore
Data në të cilën vdiq Car Boris III
Ndarja e Çekosllovakisë.
Ndarja e Bashkimit Sovjetik
Shkatërrimi i Jugosllavisë
Rindërtimi i Gjermanisë Lindore dhe Perëndimore
Zgjedhja e Boris Jelcinit
Fatkeqësia e Çernobilit
Data e vdekjes së Stalinit
Lufta në Siri
Ndarja e Krimesë
Zgjedhja e Obamas

Shkruaj nje koment