Parlamenti Evropian, të enjten rezolutë për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

0
61

Parlamenti Evropian pritet që në 24 tetor të votojë një rezolutë mbi Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Sipas Ansa, ky ka qenë vendimi që kanë marrë ditën e sotme deputetët në seancën e Parlamentit Europian.

“Diskutimi mbi deklaratat e Këshillit Evropian mbi Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut do të mbyllet me një rezolutë që do të votohet të enjten”, ka thënë Presidenti i Parlamentit Evropian, David Sassoli.

Shkruaj nje koment