Pas investimeve strategjike, grupi i PD kërkon Komision të Posaçëm për krizën energjetike

0
12

Grupi Parlamentar i PD ka nisur pak më parë mbledhjen në selinë blu, të thirrur nga deputeti Enkelejd Alibeaj. Grupi ka vendosur të paraqesë një kërkesë për të ngritur një Komision të Posaçëm Parlamentar.

Sipas vendimit, komisioni do të ketë në fokus hetimin e abuzimeve që bëhen me shitblerjen dhe krizën e energjisë elektrike. Detyra për zbatimin e vendimit i është ngarkuar deputetit Lefter Gështenja dhe Helidon Bushati.

Shkruaj nje koment