Pasi u ka shkaktuar njё dёm prej 35 mijё eurosh trafikantёve tё lёndёve narkotike,shqiptari I frikёsuar pёr vdekje u lutet spanjollёve :Mё mbani kёtu, nё shqipёri jam I vdekur

0
655

Shtetasi shqiptar I cili jetonte nё spanjё duke punuar me lёndё narkotike,pёr momentin ndodhet I fshehur ilegalisht nё bregdetin e Granadёs ku ёshtё duke kёrkuar azil nё spanjё pasi njё gabim qё I kushtoi 35 mijё euro duke dёshtuar nё operacionin e trafikut tё drogёs nё tokat skandinave, I rrezikon tani jetёn pasi ёshtё nё konflikt me mafian shqiptare nё Suedi,E cila ёshtё duke e kёrkuar nё cdo cep.

Kёerkesa e tij pёr azil ёshtё e kotё ,sepse nё Spanjё ekziston njё legjislacion I caktuar I rezervuar vetёm pёr njerёzit qё kanё njё frikё bazuar si shkak tё persekutimit tё tyre nё vendin mёmё ,pёr arsye tё orientimi seksual,bindjeve fetare  ,politike apo probleme tё tjera racore ose sociale.Sipas mediave spanjolle ,nuk ёshtё arsye problemi ,nё tё cilёn parashtrohet kёrkesa pёr ndihmё pasi shqiptari ka borxhe pёr arsye tё pazarit tё drogёs ,qё ёshё automatikisht krimi I organizuar.

Dosja e shqiparit pёrmban: Ai ka një problem me disa djem që ka takuar në Suedi, të cilët e akuzojnë se ka përfituar një sasi parash të tyre. Kur ishte në Suedi shqiptarit i dhanë urdhër që të çoje në Norvegji disa kuti me drogë por policia e ndaloi dhe i zbuloi çfarë fshihte në bagazh. Tani ata që do të merrnin ngarkesën janë shqiptarë dhe po e kërkojnë kudo. Kjo është arsyeja që ai që nuk mund të kthehet në Shqipëri, sepse u detyrohet 35 000 euro atyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here