Paskal Milo: Rama si “Skenderbe” për Rilindjen dhe si “Hamza” për PS!

0
137

Kreu i Partisë Demokracia Sociale, Paskal Milo ka bërë një batutë përpara nisjes së emisionit “Byro Politike” në ABC News ku ishte i ftuar për të diskutuar mbi krizën politike, negociatat me BE-në si dhe për zgjidhjen e krizës që ka kapluar skakierën politike shqiptare.

Sipas tij “Rama është një Skënderbe për “Rilindjen”, por një Hamza për Partinë Socialiste”.

Ndërsa në emision, ish Ministri i Jashtëm është shprehur se palët duhet të veprojnë në interes të kombit. Sipas Milos do të jetë faktori i jashtëm ai që do të përcaktojë shumëçka për Shqipërinë, porse nga ana tjetër ndërkombëtarët do të shohin me vëmendje se çfarë do të ndodhë me krizën politike në vend.

Sipas tij “Rama është një Skënderbe për “Rilindjen”, por një Hamza për Partinë Socialiste”.

Ndërsa në emision, ish Ministri i Jashtëm është shprehur se palët duhet të veprojnë në interes të kombit. Sipas Milos do të jetë faktori i jashtëm ai që do të përcaktojë shumëçka për Shqipërinë, porse nga ana tjetër ndërkombëtarët do të shohin me vëmendje se çfarë do të ndodhë me krizën politike në vend.

Shkruaj nje koment