Pazari i Gjirokastrës” nën pushtetin” e mbeturinave !

0
152

Qendra muzeale e qytetit të Gjirokastrës ka disa ditë që është zhytur në mbeturina.Siç vërehet edhe nga fotot ,mbeturinat janë përhapur gjithandej në kalldrëme.Ndërsa kryetari i bashkisë flet për ” triumfet” e partisë së tij ,dhe mburret me Gjirokastrën ,me super investimet harron se ky qytet vuan edhe për gjërat më bazike.Ky imazh i shëmtuar me të cilën përballen banorët dhe jo vetëm por edhe turistët që zgjedhin të vizitojnë qytetin e gurtë nuk janë gjë tjetër veçse minuse për të.

Shkruaj nje koment