PD depoziton në Gjykatën Kushtetuese padi kundër koncensionit të Butrintit

0
116

Deputetja Ina Zhupa në një deklaratë për media e ndodhur përpara Gjykatës Kushtetuese ka bërë me dije padinë që do të depozitojë në këtë gjykatë.

Bëhet fjalë për një padi kundër koncensionit të Butrintit e cila është firmosur nga 36 deputet.

Zhupa thotë se padia e ngritur prej tyre është e bazuar në ligje dhe janë të renditura një serë shkeljesh lidhur me këtë koncension.

Shkruaj nje koment