PD: Dhuna dhe keqqeverisja janë shkaktarët që solli rrevoltën e të rinjve

0
164

Gazmend Bardhi sekretari i përgjithshëm i PD ka reaguar për shtyp se qeveria dhe keqmenaxhimi, dhuna e vazhdueshme e përdorur e nxiti rininë në rrevoltë dhe të dali në protestë.

“Gjuha e urrejtjes dhe përpjekjet e dëshpëruara të Edi Ramës për të fajësuar PD për 7 vitet e dështimit, premtimeve boshe dhe arrogancës së tij, tregojnë sa larg realitetit ku jetojnë shqiptarët, është ky njeri dhe shpura e tij. Keqqeverisja, dhuna dhe arroganca 7 -vjecare e Edi Ramës janë shkaktarët e vetëm të revoltës dhe zemërimit të të rinjve”, u shpreh Bardhi.

Shkruaj nje koment