PD Libohovë skanon Bashkine e Lizës qe po cudit dynjanë

0
58

PD Libohove sot ka denoncuar nje sere shkeljesh qe jane konstatuar se fundi fill pas rehabilitimit te godines se Bashkise se Libohoves. Permes nje statusi ne FCB, PD Libohove, informon banoret per cudirat e Lizes qe nuk di ku jeton ne boten reale si kryetare apo ne boten e cudirave qe vetem ajo i di.

Reagimi i PD Libohove. 

Propaganda boshe me vetveten reklamon arritjet madhore ne rikonstruksionin e godines se Bashkise Libohove.
Por si propagande boshe dhe plot mistere fsheh te verteten qe e di dhe banori me pak i interesuar i zones sone po njekohesisht i vjedhur dhe i genjyer njesoj si te gjithe.
Propaganda i largohet disa te vertetave qe duhet te dije publiku si psh:
1-Rikonstruksioni i godines u be nga qeveria si funksion per qender sociale per moshen e trete, por ASNJE i tille nuk eshte strehuar apo akomoduar aty. ASNJE kosto e projektit nuk publikohet.
2-Izolimi i tarraces, instalimet e brendshme, u bene e u ribene dhe asnje raport nuk ka per parate e harxhuara, ndersa lageshtira dallohet dukshem.
3-Ne nje godine te vetme jane kruspullosur TRE institucione, (bashki, zjarrfikes, azil) te cilat kane specifikat e tyre, ofrojne sherbime speciale dhe kerkojne hapesira te vecanta qe nuk i kane.
4-Qendra sociale per te moshuarit sot perdoret si hotel falas per pushtetare, qeveritare, inspektore, aktore, turiste duke falimentuar hotelet e qytetit. ASNJE e dhene nuk jepet se sa perfitohet nga ky sherbim dhe ku shkojne ato para.
Keto dhe shume te tjera duhet te beje TRANSPARENTE propaganda e fushates elektorale me vetveten dhe pastaj te beje krahasime me te shkuaren.

Shkruaj nje koment