PD MBETET PA ANËTARË NË KZAZ/ KQZ MIRATON PËRFAQËSUESIT E PS, PL DHE PSD

0
85

Partia Demokratike ka mbetur pa antarë në KZAZ. Komisioni qëndror i zgjedhjeve ka miratuar anëtarët e KZAZ-ve të Partisë Socialiste, Partisë së Lirisë dhe të asaj Socialdemokrate. Shkak për këtë situatë është ngërçi ende i pa zgjidhur në partinë opozitare me të madhe në vend.

Shkruaj nje koment