PD NUK TËRHIQET NGA HETIMI PËR RAMËN/ LIGJI PËR KOMISIONIN ‘PËRPLAS’ DEPUTETËT NË KUVEND

0
75

Seanca plenare e kësaj të enjteje u zhvillua në kaos, ashtu si një javë më parë. Çështja MekGonigall dhe hetimi për Ramën ishte në qendër të debateve brenda seancës ndërsa jashtë, opozita e përkrahur nga qytetarët tha se beteja në këtë rast është për mbrojtjen e Kushtetutës.

Shkruaj nje koment