Pedagogë në Universitetin e Vlorës rezultojnë me Covid-19

Disa pedagogë dhe punonjës të Universitetit të Vlorës kanë rezultuar me koronavirus.

Gjithashtu disa punonjës të administratës kanë rezultuar pozitivë me koronavirus.
Një pjese të pedagogëve dhe administratës u është bërë tamponi ditën e sotme .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment