PEDAGOGËT NË PROTESTË/ KËRKOJNË RRITJE TË PAGAVE DHE MË SHUMË FONDE PËR KËRKIMIN SHKENCOR

0
138

Ministria e Arsimit nuk ka marrë në konsideratë kërkesat e vazhdueshme të pedagogëve dhe stafeve të universiteteve për rritje pagash e për këtë arsye sindikata ka paralajmëruar zhvillimin e një proteste ditën e nesërme.

Shkruaj nje koment