PEISH sikterris Mecon, deputetin qe pranoi marrjen e mandatit

0
148

Deklarate per shtyp e PEISH – PEISH – Partia për Europianizim dhe Integrimin e Shqipërisë. Sot u mblodh për të analizuar vijën politike të ndjekur nga drejtuesit e PEISH-it dhe qëndrimin për të ardhmen në sinkron me situatat politike dhe grupimin politik ku bëjmë pjesë. Diskutimet u fokusuan edhe në vendimin e fundit të z. Ervis Meço që bie ndesh me frymën dhe vendimet politike të mara kohë pas kohe nga PEISH. Vendimi i njëanshëm është një akt, se paku në dëm të komunitetit dhe kauzës për të cilën është krijuar dhe po luftojmë si parti. Propozimet e Kryesisë së PEISH u votuan në unanimitet për t’iu paraqitur Asamblesë së PEISH-it forumit me të lartë vendimarës me dy Kuvende. #ZgjiminNdergjegjësimDinjitet…

Shkruaj nje koment