Pensionistët dalin, por janë të pakënaqur me trajtimin nga qeveria

Pensionistët në Fier “shijojnë” liridaljen ditën e diel. Në disa komunikime të portalit me të moshur mësojmë dhe pakënaqësitë e tyre për masat e mara nga qeveria Rama kundër COVID-19! Ja si shprehet një pensionist!

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment