Përfundon numërimi në bashkinë Përmet

Numërimi i votave ka përfunduar edhe në një tjetër bashki të jugut në atë të Përmetit. PS rezulton me 3466 vota, PD me 1939 vota dhe LSI me 527 vota.

Në total ishin 46 kuti votimi. 

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment