Basha cakton Roland Bejkon drejtues politik të qarkut Gjirokastër

0
12

Vijojnë ndryshimet në strukturat drejtuese të Partisë Demokratike. Pas caktimit të Enkelejd Alibeajt si drejtues politik të qarkut Shkodër, Lulzim Basha i ka besuar qarkun e Gjirokastrës z. Roland Bejko

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së, z.Roland Bejko do të zëvendësojë në këtë detyrë deputetin Tritan Shehu, i cili u përjashtua nga PD dhe funksionet që mbante .

NJOFTIMI

Të nderuar Kryetarë,

Në mbështetje të nenit 33 të Statutit të Partisë, ju informoj se Kryetari i Partisë ka caktuar si Drejtues Politik të qarkut Gjirokastër, anëtarin e Kryesisë së PDSH z. Roland Bejko. Në këtë mënyrë z. Bejko do të jetë edhe Kryetar i Këshillit Koordinues të Qarkut, që është struktura e përhershme me përgjegjësi në organizimin elektoral dhe aksionet e veprimtaritë politike të PDSH në nivel qarku.

Duke ju uruar punë të mbarë,

Sekretari i Përgjithshëm

Gazment BARDHI

Shkruaj nje koment