Përse Macron se begenisi “sulltanin” dhe stadiumin e tij ?

0
116

Pas dështimit të negociatave Edi Rama shpalli që do të takonte Presidentin francez, Emmanuel Macron, madje u tha që ai do të vinte vetë në Tiranë dhe do i bënte dy pare muhabet me kryetarin e qeverisë shqiptare allias “sulltani”.

Propaganda e Rilindjes njoftoi praninë e Macron në stadium për të parë dhe ndeshjen.

Megjithatë, as Macron nuk vuri në këmbë në fushën e gjelbër me kullë, por as Franca nuk po e jep ndeshjen fare duke e lënë ceremoninë e festës memece.

Shkruaj nje koment