Personat me aftesi te kufizuar hasin veshtiresi ne votime

0
98

Personat me aftësi të kufizuar do ta kenë të vështirë të marrin pjesë në procesin e votimit. Ata thonë se qendrat e votimit nuk janë të pajisura me rampa dhe nuk janë marrë masa për të prodhuar fletë të veçanta votimi për të verbërit.

Shkruaj nje koment