Plaku kërkon nuse për 4 milion lek

0
946

Një 72 vjecar, jep 4 milionë lek, kush i ofron një nuse gjirokastrite. Rasti i rrallë shënohet në qytetin e Memaliajt, ku Spiro Kamberi, kërkon të martohet me një grua. Jugunews.net ka marrë përsipër sensibilizimin për këtë rast unikal me shpresën që ai të gjejë ngrohtësinë e tij “sentimentale”, në vitet e fundit të jetës. I vetmi kusht që ka i moshuari, për atë që do të lidhë “fatin” me të, është që bashkëshortja e ardhshme, të jetë gjirokastrite. Në “CV” e tij, Spiro Kamberi, krenohet me arsimimin e tij 11 vjecar, ndërsa të ardhurat, i siguron nga pensionet që merr nga Greqia dhe Shqipëria.

Për 4 milionë lek, e kush nuk do të donte t’a bënte me nuse Spiron???

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here