Plotësisht dakord me Edi Ramën !

Nga Edi Rama, Kryetari i Opozitës/

Kush fal liritë thelbësore për siguri të përkohshme, nuk i meriton dhe nuk mund t’i ketë as lirinë, as sigurinë !

Dhe ja pse sot e deri në fitore, ky popull do të jetë në demonstratë !!!

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment