POLICË TË INKRIMINUAR DHE NË SHËRBIM TË BIZNESIT. HAJDARMATAJ: TË PARANDALOJNË NGJARJE, E TË MOS KORRUPTOHEN

0
115

Policia e Shtetit vazhdon të jetë e ndotur nga efektivë të inkriminuar dhe shpesh në shërbim të biznesit. Është ky konstatimi i ish-drejtuesit të lartë, Arben Hajdarmataj, i cili kërkoi që efektivët të heqin dorë nga kjo situatë. Hajdarmataj gjithashtu kërkoi që Rrumbullaku të bëjë transparencë për emërimin e drejtuesve të policisë.

Shkruaj nje koment