POLICËT “BRAKTISIN” UNIFORMËN

0
251

Pagat e ulëta, kushtet e vështira në punë janë shkaqet kryesore që detyrojnë punonjësit e policisë të rolit bazë të braktisin detyrën dhe të largohen jashtë vendit.
Kryetari i Sindikatës së Policisë, Sadedin Fishta, pohoi se aktualisht janë mbi 200 vende bosh në radhët e policisë.

Shkruaj nje koment