Policia vijon shoqërimin e qytetarëve

0
184

Ka një zhvendosje të forcave të policisë nuk ka një grumbullim specifik dhe një vendodhje të saktë se ku ndodhen protestuesit, fugona të policisë vijojnë të vijnë. Policia fillon shoqërimin e protestuesëve në zonë e Ish-Bllokut.

Policia janë në ndjekje të protestuesëve këmba-këmbës për të reduktuar numrin e tyre. Në Sheshi Willson ka forca të vendosura të policisë. Numri i të shoqëruarëve nga forcat policore kalon 11 dyshohet se ka të mitur. Policia i sygjeron të largohen por të rinjtë bëjnë rezistenc, policia i kishte kërkuar edhe një sërë kamerave të televizioneve t’i fikin ato kur arrestojnë.

Shkruaj nje koment