“Politikani I.M, bashkëpunëtor i ish-Sigurimit të Shtetit, Nikolla thërret krerët e grupeve parlamentare

0
57

Një ditë pasi Autoriteti i Dosjeve njoftoi Kuvendin se “një personazh me profil të lartë politik me inicialet I.M., rezulton ish bashkëpunëtor i sigurimit”, Lindita Nikolla ka thirrur krerët e grupeve parlamentare.  

Ajo do t’i njohë ata me shkresat që ka çuar në Kuvend Autoriteti i Dosjeve. Ky i fundit i kërkoi Kuvendit të Shqipërisë të ndryshojë ligjin mbi dosjet në vend, për shkak se favorizon politikanët e lartë dhe deputetët e Kuvendit të Shqipërisë, të cilët nuk ndëshkohen nga të qenit bashkëpunëtorë të Sigurimit të Shtetit.

Shkruaj nje koment