PRANGAT E SPAK/ ZYRTARËT E ARRESTUAR TË PS-SË

0
116

Dhjetë vitet e qeverisjes socialiste janë shoqëruar me daljen përpara drejtësisë së ministrave dhe kryebashkiakëve, të cilët janë mbrojtur publikisht si histori suksesi edhe nga kryeministri Rama. Megjithatë, në të gjitha këto raste, teza është e njëjtë. Përgjegjësia është personale dhe jo kolektive.

Shkruaj nje koment