Premtimet e Edit që nuk u mbajtën kurrë..

Në fushatën elektorale të 2013 Edi Rama spikati me disa nga premtimet që ngjallën interesin e popullit.Patjetër që ato ishin veçse premtime fjalë të cilat nuk u realizuan kurrë. Në 2013 ai premtoi se do ulte taksat për 95 %të Shqiptarëve por kjo jo vetëm që nuk ndryshoi por mbi të gjitha detyrimet ndaj shtetit u rritën .Për shtetin 95% e Shqiptarëve paguajnë sot më shumë ,1.9miliardë euro vetëm taksa ,shumë kjo që del nga xhepat e qytetarëve. Edi Rama premtoi se do hiqte taksat për “bukën” për ” qumështin” për ” vezët” etj duke i premtuar njerëzve që merren me bujqësi taksa zero edhe ata shpresuan se do ndodhte diçka e mirë.Por kjo nuk ndodhi. Këto taksa as nuk u ulën as nuk u hoqën. Po në vitin 2013 Edi premtoi ulje të borxhit me ardhjen e tij në pushtet .Çfarë ndodhi ? Borxhi zyrtar u rrit nga 63% në 71% ku 2.2 miliardë euro PPP janë borxh i fshehur. Në këto 6 vjet qeveria në pushtet ka shpenzuar 4.6 miliardë euro që janë euro të dala nga xhepi i çdo qytetari . Premtime pafund por qytetarët mbetën në vend të braktisur nga shteti dhe në mëshirë të fatit.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment