Presidenti Meta/ Zgjedhjet do të mbahen me 13 Tetor, nuk ka ambasador që e ndalon

0
57

Presidenti Ilir Meta ka propozuar një zgjidhje për krizën politike në Shqipëri.

Duke këmbëngulur në dekretin e tij se zgjedhjet janë në 13 tetor, presidenti Meta dha edhe zgjidhjen e tij. ‘Zgjedhje në 13 Tetor, lokal, të përgjithshme dhe për presidentin.

Në 13 tetor, edhe zgjedhje të përgjithshme, edhe zgjedhje për Presidentin.

Edi Eama të më vërë kandidat kë të dëshirojë. Kjo është rruga që të zgjidhë këtë krizë të rrezikshme.

Kjo që shqiptarët të mos mbushin ambasadat. Ta bëjmë Shqipërinë një vend Europian, ku askush nuk dhunon ligjin dhe institucionet dhe të kthejmë edhe ata që janë emigracion. Kjo është zgjidhja që unë jap. Nëse populli shqiptar nuk më voton, shikoj punën time.’, tha gjatë konferencës për mediat.

Shkruaj nje koment