Probleme në By-Passin e Tepelenës, bie një pjesë e urës

Në By-Passin e qytetit të Tepelenës i cili është ende në proces punimi mësohet se një pjesë e urës gjatë hedhjes së betonit ka rënë për shkak të rrëshqitjes së skelave mbajtëse.
Ndërtimi i bypass-it të Tepelenës nga qeveria Rama synon lidhjen e dy segmenteve të rëndësishëm, Levan-Tepelenë dhe Tepelenë-Kakavijë, duke lehtësuar në këtë mënyrë qarkullimin, por cilësia e punimeve po vihet në dyshim nga qytetarët ,ndonëse nuk ka përfunduar ende .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment