Projekt europian që mbështet turizmin dhe artizanatin gjirokastrit

0
47

Në kuadër të projektit SMARTiMONY, mbështetur financiarisht nga Bashkimi Evropian nëpërmjet programit Interreg – IPA – CBC Grece – Albania, Prefektura e Qarkut Gjirokastër në bashkëpunim me OJF ROOF, në datat 12-13 mars organizoi një aktivitet trajnimi dy ditor.
Ky aktivitet u drejtua nga katër ekspert të fushës së turizmit dhe trashgimisë kulturore dhe u ndoq nga zanatçinjtë e përpunimit të gurit dhe drurit, artizanë dhe profesionistë të ndryshëm, që operojnë në qarkun Gjirokastër. Ky aktivitet u përmbyll me dhënien e çertifikatave pjesmarrëse.

Shkruaj nje koment