Prokurori i ‘Gërdecit’ zgjidhet zv.drejtori i ri i SPAK

0
147

Altin Dumani do të jetë zv. drejtuesi i ri i Prokurorisë Posaçme.

Sipas njoftimit të SPAK, Dumani erdhi si propozim në mënyrë unanime të prokurorëve dhe do ta mbajë këtë post për dy vite.

Shkruaj nje koment