Protesta e opozitës, Ambasada Amerikanë paralajmëron qytetarët amerikanë në Tiranë

0
108

Ambasada Amerikanë në Shqipëri ka shpërndarë mesazh për qytetarët amerikanë në Tiran për protestën e thirrur nga opozita që do të mbahet disa orë më vonë.

Ambasada ka publikuar të dhënat mbi vendndodhjen e zhvillimit të protestës, akset e rrugëve që do të bllokohen, orarin dhe kontakte për ndihmë në rast incidenti.

Njoftimi plotë:

Vendndodhja: Bulevardi Dëshmorët e Kombit –  Përballë Kuvendit

Rrugë të bllokuara: Rruga George W. Bush, Bulevardi Zhanh D’Ark dhe pjesë të mundshme të rrugës së Elbasanit

Data/Ora:  E hënë, 13 shkurt 2023, duke filluar nga ora 17:00

Ngjarja: Është planifikuar të zhvillohet një protestë para godinës së Kuvendit. Kjo protestë ka potencialin të përhapet në rrugët përreth duke shkaktuar bllokime të trafikut, devijime dhe mbyllje të rrugëve. Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin tubimet e mëdha. ndërsa shumë ngjarje të mëdha zhvillohen në mënyrë paqësore, situatat mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit për informacionin më të fundit.

Ndihma:

Ambasada e SHBA-së Tiranë, Shqipëri +(355) (0)4224-7285, +(355) (0)4224-7285 (pas orarit)

[email protected]

https://al.usembassy.gov/us-citizen-services /

Departamenti i Shtetit –  Çështjet Konsullore

+1 888-407-4747 ose +1 202-501-4444

Informacione për Shqipërinë

Regjistrohu në Programin e regjistrimit të udhëtarëve inteligjentë (STEP)  për të marrë përditësime sigurie

Na ndiqni në Facebook dhe Twitter

Shkruaj nje koment