Protesta e studentëve të Mjekësisë, të rinjtë djegin manekinin simbolik të tubimit

0
55

Studentët e Mjekësisë po zhvillojnë protesta për të kundërshtar ligjin që i detyron të punojnë 5 vite në Shqipëri pas përfundimit të studimeve.

Me pankarta në duar dhe me thirrjet “nuk dorëzohemi para padrejtësisë”, edhe ditën e sotme studentët marshuan nga ambientet e Universitetit të Mjekësisë drejt Ministrisë së Arsimit.

Shkruaj nje koment