Protesta kundër mbajtjes së maskave në Gjermani

Policia ka shpërndarë një protestë të organizuar kunër mbajtjes së maskave në Frankfurt, sepse vetë protestuesit nuk kanë mbajtur maskë dhe nuk kanë ruajtur distancën.
Sipas autoriteteve lokale kanë qenë rreth 600 persona pjesëmarrës në këtë organizim që kundërshtonte masat kundër koronavirusit në Gjermani.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment