PS ZGJAT MANDATIN E GJINUSHIT/ MIRATON PA OPOZITËN LIGJIN PËR AKADEMINË E SHKENCAVE

0
57

Pavarësisht qëndrimit kundër të opozitës, maxhoranca votoi e vetme në komisionin parlamentar të Edukimit dhe Informimit, projektligjin e qeverisë për akademinë e shkencave duke I dhënë mundësinë Skënder Gjinushit për t’u zgjedhur për një mandat të dytë.

Shkruaj nje koment