PUBLIKOHEN EMAIL-ET E KREUT TË SHISH/ HAKERAT IRANIANË ZBARDHIN LETËRKËMBIMET E BENDOS

0
174

Hakerat e “Homeland Justice” kanë publikuar email-et e kreut të Shërbimit Informativ Shtetëror, Helidon Bendo. Në të dhënat që janë ekspozuar përfshihen adresa e email-it, detaje, takime dhe kontakte të kreut të SHISH.

Shkruaj nje koment