PUBLIKOHEN EMAILET E RAMËS

0
197
Albanian Prime Minister Edi Rama speaks during a joint press conference with Serbian President Aleksandar Vucic (unseen) and North Macedonian Prime Minister Zoran Zaev (unseen) after their meeting to discuss easing of customs barriers between their countries in Novi Sad, Serbia, on October 10, 2019. (Photo by OLIVER BUNIC / AFP) (Photo by OLIVER BUNIC/AFP via Getty Images)

Në një kohë kur qeveria shqiptare dhe Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit kanë mohuar vazhdimisht rrjedhjen e të dhënave nga sulmi kibernetik ndaj institucioneve shtetërore, websajti Homeland Justice ka publikuar sot disa emaile të Kryeministrit Edi Rama.

Shkruaj nje koment