Punonjës me Covid/ Mbyllen 3 fasoneri në Gjirokastër

0
97


Dy fasoneri janë mbyllur ditën e djeshme në Gjirokastër dhe 1 tjetër sot. Kjo për arsye se disa prej punonjësve kanë rezultuar pozitive me Covid-19.
Frikë për një infektim masiv qëndron tek këto të fundit për shkak të numrit të lartë të punonjësve . Aktualisht u është marrë tamponi të gjithë punonjësve që kanë patur kontakt me të infektuarat .Edhe ditën e sotme në buletinin ditor priten të konfirmohen shifra të larta në Gjirokastër.

Shkruaj nje koment