Qe seksi i shpejte t’ju duket wow:Ca keshilla po aq te shpejta

0
231

1:Puthuni dhe perkedheluni.
Puthja zgjon sistemin endokrinik qe prodhon karburantin per eksitimin.
2:Mbajini rrobat veshur.
Edhe pse deshira mund te jete shume e forte,te qendruarit veshur e nxeh akoma me shume situaten. Keshtu kurseni edhe kohe.
3:Ndryshoni vend.
5 minuta pozicion misionar ne krevat dhe pastaj provojeni njehere ne dush ose ne kuzhine.
4:Perqendrohuni mos u hallakatni.
Perqendrojini mendimet. Fantazite per seksin e ndihmojne trupin te shfaqe ate qe truri mendon.
5:Pershtateni imagjinaten seksuale me fjalet tuaja.
Komunikimi gjate seksit mbi ate cka po ndodh,ju ndihmon qe te jeni te fokusuar te njeri-tjetri. I piset apo i paster dialogu,eshte ceshtje preferencash.

Shkruaj nje koment