QEVERIA NA PREU NË BESË”/ FERMERËT E BLEGTORËT NË PROTESTË: FALIMENTUAM, DO LARGOHEMI

0
125

Fermerët e Lushnjës, Fierit dhe Beratit kanë zhvilluar një protestë ku kanë kundërshtuar çmimet e larta të inputeve dhe naftës. Ata i kanë bërë thirrje qeverisë që të ndërhyjë, pasi ky sektor po falimenton për shkak të mungesës së subvencionimit.

Shkruaj nje koment