Qytetarja:Edi Ramës do ti vijë dita që do te tërhet zvarrë

0
165

Edi Ramës do ti vijë dita që do të tërhet zvarrë,-shprehet qytetarja .Ata tallen me lekun tonë. Çunat e deputeteve e hedhin lekun sheshit, cuni im 18 vjec me lyp 50 lek, nuk kanë fitu votat i kanë vjedhur, ushtrojnë dhune tek femijet që ligji thotë mos i prekni, fëmijët na i prek qeveria, normal që dalin fëmijët të protesojë se duan të hanë, s’kanë të hanë se kjo qeveri tallet.Jam tironse e vjeter e akoma, s’po marr dot pronat.

Një qytetar tjetër shprehet; Kjo dhunë frymëzim ka vetëm Edi Ramën,Rama është si Enveri që shkoi në Paris e nuk mbaroi dot një shkollë dhe ky njësoj. Edi Rama nuk i do shqiptarët. Do që t’i shtypi, ti vrasi, ai është strumbullari i të gjithave, një servil i Vuçit, ky po na shfarros. Ky popull ka bërë gabim që e ka votu 300 mijë se të tjerat i ka vjedhur. Po nuk u hoq ai, Shqipëria nuk do të bëhet kurrë.

Shkruaj nje koment