Rama :E jap dorëheqjen vetëm kur mos të kem bërë detyrën ,nuk jam si Zaev /Evropa e tradhëtoi edhe atë

0
43

Sipas Edi Ramës , pas refuzimit të negociatave do e jepte dorëheqjen vetëm nëse nuk do kishte bërë detyrën.I bindur se e ka kryer detyrën sic duhet ai nuk ka ndërmend të japë dorëheqjen .
Sipas tij ngjarjet në Maqedoninë e Veriut janë të tjera me Shqipërinë, ndërsa shkoi dhe më tej teksa tha se BE e tradhtoi kryeministrin Zoran Zaev.
” Në rastin e Zaevit është komplet gjë tjetër dhe në atë rast çdo kush tjetër do bënte të njëjtën gjë për një arsye tjetër, sepse Zaevi ka kërkuar ndërrimin e emrit, e emrit të vendit e kupton çdo të thotë të ndërrosh emrin e vendit? “

“Nëse do të hapi negociatat, Shqipëria duhet të bëjë atë që i kemi kërkuar. Është një sukses që nuk kemi Gjykatën Kushtetuese sepse është pastruar nga reforma në drejtësi “- ka shtuar Rama.

Shkruaj nje koment