Rama: Nesër deri në orën 11, do të dalin nënat me fëmijë deri në 10 vjeç

0
27


Me një status në Facebook, kreu i qeverisë, sqaroi se ato nuk duhet të jenë të shoqëruara më shoqë dhe fëmijë.
Ky vendim pason atë të sotmin, ku radhën e kishin të moshuarit, të cilëve, Rama iu dha leje për të dalë, pasi kishin mbi një muaj në izolim total.
Postimi i plotë:
?NESËR NË QENDRAT URBANE DO TË DALIN NË KËMBË DERI NË ORËN 11.00, VETËM NËNAT ME FËMIJË DERI NË 10 VJEÇ?
? KUJDES! NËNAT DUHET TË MOS SHOQËROHEN ME SHOQE DHE FËMIJËT DUHET TË MBAHEN LARG ÇDO KONTAKTI ME FËMIJË TË TJERË?
? TË GJITHË NE BABALLARËT, FËMIJËT MBI 10 VJEÇ DHE TË MOSHUARIT NË SHTËPI DERI TË HËNËN NË ORËN 05.00

Shkruaj nje koment