Rama show me Afganët: Arrin në 457 numri i afganëve që shpërngulen nga lufta dhe mikpriten në Shqipërinë e besës

Edi Rama ka njoftuar se ka arritur në 457 numri i afganëve që janë strehuar në Shqipëri deri më tani.

Rama shprehet se ata shpërngulen nga lufta dhe mikpriten në Shqipërinë e besës dhe respektit për kujtesën traditën dhe vetveten.

“Arrin në 457 numri i afganëve që shpërngulen nga lufta dhe mikpriten në Shqipërinë e besës e të respektit për kujtesën, traditën, vetveten, për të cilën sot flitet me admirim në gjithë opinionin ndërkombëtar”, shkruan Rama

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment