Rastësi apo e qëllimshme? / Erdogan vjen në Shqipëri ditën e vdekjes së Skënderbeut

0
77

Me 17 janar në Lezhë, pranë memorialit, do të mbahen homazhe për 554 vjetorin e vdekjes së prijësit, frymëzuesit dhe heroit tonë kombëtarë Gjergj Kastrioti, aktivitet ku do të vendosen buqeta me lule pranë vendvarrimit të Skenderbeut.

Me 17 janar 2022, në Kurbin do të jetë i pranishëm për ceremoni festive Presidenti Turk Recep Tayyip Erdoğan.

A do mundet kryeministri Edi Rama , të perkujtojë përvjetorin e heroit tonë Kombëtar dhe të festojë njëkohësisht me turqit?

Shkruaj nje koment