Raundi i dytë i regjistrimeve në universitete ,në Gjirokastër vazhdon “saga” e braktisjes nga studentët

0
44

Me t’u mbyllur raundi i dytë i aplikimeve me formularin A3, universitetet nisën përpunimin e të dhënave dhe po ngarkojnë në sistem renditjen e maturantëve për çdo program studimi në të gjithë vendin . Ditën e djeshme u bën publike gjithë të dhënat në portalin U-Albania. Edhe universiteti Eqrem Cabej në Gjirokastër ka njoftuar se nga dita e sotme pra më 30 shtator, do të nisë regjistrimi i studentëve fitues në programet Bachelor dhe Master profesional. Proces i cili do të mbyllet në 9 tetor .

Por ky i fundit vazhdon të mbetet më pak i frekuentuar nga studentët ku në degët e Gjuhë Letërsis Shqipe,Historisë Gjeografisë dhe Gjuhëve të Huaja janë vecse dy studentë ose asnjë i regjistruar duke rrezikuar edhe mbylljen e degëve ,kjo e fundit mbetet për tu parë në ditët në vijim.

Shkruaj nje koment