RECETA E VIROZAVE ME KOSTO TË LARTË. DOLLENBERG: ILAÇET PËR FËMIJË TË OFROHEN FALAS

0
135

Një recetë ilaçesh për kurimin e virozave të stinës kushton nga 2500 deri në 6 mijë lekë të rinj. Prindërit thonë se këto ilaçe i duhet t’i blejnë disa herë në vit për të vegjlit dhe ankohen për çmimet e shtrenjta. Ndërsa kryetarja e federatës së mjekëve në Europë, Aurora Dollenberg thotë se në shumicën e shteteve europiane medikamentet për fëmijë janë falas, praktikë kjo që duhet të aplikohet edhe në Shqipëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here