REGJISTRI ELEKTRONIK ME PROBLEME/ PRINDËRIT ANKOHEN SE NUK MARRIN DOT DËFTESAT

0
140

Sistemi i menaxhimit të informacionit parauniveristar ka shfaqur probleme duke ua pamundësuar prindërve marrjen e dëftesave për fëmijët.
Ky program po ashtu ka probleme edhe me shërbime të tjera si notat dhe lista e lëndëve.

Shkruaj nje koment