RENEA dhe FNSH ‘blindojnë’ Vlorën, kontrolle në automjetet luksoze

0
33

“Blindohet” Vlora përgjatë mbrëmjes. Policia e Vlorës, FNSH dhe RENEA janë vendosur në pikat kyçe të qytetit duke ushtruar kontrolle me dorë të hekurt në automjetet luksoze. Në fokus të kontrolleve edhe automjetet me xhama të zinj.

Drejtuesit e automjeteve nxirren nga mjeti dhe kontrollohen për armë zjarri, sen

de të forta dhe lëndë narkotike.

Kërkimet edhe për persona në kërkim apo eksponentë të krimit të organizuar.